خلاصه گزارش سال مالی 1398 بخش آمبودزمن دفتر ولایتی فاریاب

بخش آمبودزمن ولایت فاریاب در سال مالی 1398 با درنظر‌داشت قوانین نافذه کشور، قانون تشکیل، وظایف و صلاحیت‌های کمیسیون، تفاهمنامه چهار‌جانبه همکاری و هماهنگی میان ‌کمیسیون، ریاست عمومی امنیت ملی، وزارت‌های دفاع و امور داخله‌ و برنامه عمل سالانه کمیسیون، در عرصه‌های نظارت، حمایت و بهبود وضعیت حقوق بشری در محلات سلب آزادی نهاد‌های‌ دفاعی و امنیتی، بررسی و مستند‌سازی موارد نقض حقوق بشری و جرایم جنگی و آموزش و توانمند‌سازی منسوبان نظامی درباره موضوعات حقوق بشری، تلاش کرده و دستاورد‌های چشم‌گیری ‌نیز ‌داشته است.

از لحاظ زمانی، این گزارش انعکاس‌دهنده فعالیت‌های یکساله این بخش طی سال مالی 1398 (اول جدی 1397 تا قوس 1398) آمار و ارقام تسجیل یافته در این گزارش گرفته‌شده از قضایای نقض حقوق بشری، نظارت‌های ‌مستمر توسط  ناظران  این بخش از محلات سلب آزادی  و اطلاعات موجود در بانک اطلاعات بخش آمبودزمن است.

با وجود تلاش‌های همه‌جانبه به منظور حمایت، تعمیم و نهادینه‌سازی اصول و موازین حقوق بشر، ‌موانع و چالش‌های متعددی از جمله گسترش و شدت ناامنی‌ها، منازعات مسلحانه و نبود حاکمیت قانون در بیشتر ولسوالی‌های این‌ ولایت، فعالیت‌های حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی را با مشکل مواجه کرده است.

گزارش کامل را به شکل پی‌دی‌اف از اینجا دانلود کنید

بازنشر این مطلب